ASBESTSANERING & MILIEUTECHNIEKEN


Korenhof is uw betrouwbare partner als het gaat om verwijderen van asbesthoudende materialen in alle denkbare situaties!

Sanering
De schadelijke asbestvezels werden veel toegevoegd in diverse materialen. Tijdens een verbouwing of sloop komen we nu asbesthoudende materialen tegen in veel woningen, bedrijfspanden en andere objecten. Voor het saneren hiervan beschikt Korenhof over de juiste middelen om in elke situatie de beste oplossing deskundig uit te voeren.

Calamiteiten
In geval van calamiteiten kunnen wij u snel van dienst zijn. Met goed opgeleid personeel en een ruim assortiment middelen en gereedschappen zijn wij in staat om snel te reageren. Op een veilige en deskundige manier wordt opgetreden om ervoor te zorgen dat een mogelijke asbestbesmetting zo snel mogelijk wordt veiliggesteld.

Certificering
Asbest verwijderen is een activiteit die volgens het asbestverwijderingsbesluit alleen mag worden uitgeoefend door een gecertificeerd bedrijf met deskundig personeel. Korenhof beschikt over het VCA en SC-530 procescertificaat en is daarmee uw beste partner voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit gebouwen en objecten.

Asbestsaneren, sloop en montagewerkzaamheden
Al dan niet in combinatie met asbestsanering voeren wij graag uw boor-, zaag-, sloop- of montagewerk uit. Zo zijn wij dé totaalpartner die bijdraagt aan een soepel bouwproces!

Asbestsaneren, sloop en montagewerkzaamheden

korenhof_asbest_0001

Al dan niet in combinatie met asbestsanering voeren wij graag uw boor-, zaag-, sloop- of montagewerk uit.
Zo zijn wij dé totaalpartner die bijdraagt aan een soepel bouwproces!
logos-korenhof-liggen