BETONBEWERKING & MONTAGE


Het boren en zagen van steen, beton en asfalt zijn werkzaamheden die wij al ruim 10 jaar met veel enthousiasme uitvoeren. Ook andere vormen van betonbewerking alsmede asbestsaneren, sloop en montage zijn inmiddels aan onze bedrijfsactiviteiten toegevoegd.


Hiervoor beschikken wij over het VCA en SC-530 procescertificaat. Dankzij alle opgedane ervaringen kunnen wij inmiddels zeggen dat wij ons vak verstaan. Wij voeren elke opdracht, eenvoudig of complex, met de grootste zorg en preciesie voor u uit.

Boren en zagen
Met onze compleet ingerichte bedrijfswagens voorzien van een ruim assortiment gereedschap zijn wij in staat om elke boor- en zaagklus snel en deskundig uit te voeren. Hiervoor zijn alle wagens uitgerust met een eigen water- en stroomvoorziening, zodat wij in elke situatie zonder stagnatie kunnen werken.

Verankeren
Het aanbrengen van draadstangen en wapeningsstaven is een onderdeel die wij als geen ander verstaan. In goed overleg wordt bepaald welke methode het meest geschikt is. Om vervolgens het best geschikte ankertype te combineren met de juiste lijm of mortelsoort zorgen wij voor het beste resultaat voor elk toepassing. Door het achteraf meten van de treksterkte wordt elk risico uitgesloten!

Schuren, Boucharderen en Frezen
Wij beschikken hiervoor over diverse machines voor uiteenlopende doeleinden. Zo kunnen wij wanden en vloeren schuren voor het verwijderen van lijm- en pleisterlagen. Boucharderen (opruwen) van vloeren voor het verwijderen van oude toplagen of coatings. Het frezen van beton wordt toegepast voor het wegwerken van bijvoorbeeld hoogteverschillen van aanliggende vlakken, bulten in de vloer, of te hoog gestorte beton.

Injecteren
Wij injecteren vloeren en wanden in kelders tegen lekkage. Lekdicht maken van scheuren in beton tijdens het uitharden. Ook kunnen wij wanden van metselwerk injecteren tegen optrekkend vocht. Door gebruik te maken van diverse harsen en verschillende methodes zorgen wij in elke situatie voor de juiste oplossing!

Asbestsaneren, sloop en montagewerkzaamheden

boorwerk_000
Al dan niet in combinatie met boor of zaagwerk voeren wij graag uw asbestsanering, sloop of montagewerk uit. Zo zijn wij dé totaalpartner die bijdraagt aan een efficiënt bouwproces!
logos-korenhof-liggen